16 nov 2008, 20:51

Очакваме... 

  Poesía » De amor
475 0 1

Плачеш ти пред мен,

а оставам вледенен.

Аз те нямам, ти ме имаш,

казвам, че те искам, ти само кимаш.

 

Навънка вечер, чужд смях,

ти ме гледаш, а аз очаквам грях.

Очаквам те, самотен, ти не знаеш, че те чакам,

чакам и болката отлагам.

 

Теб те вече няма,

вътре в нас разстояние голямо,

мен ме няма, добре дошла,

добре дошла самичка в моята душа.

 

 

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??