1 dic 2009, 1:15

Очакване 

  Poesía » De amor
502 0 1

ОЧАКАВАНЕ

 

Дълго те чаках,

като влюбена птица...

Не чу ли гласа ми,

по жиците?

Жадувам те!

Залък си

в моите устни...

Още чуствам 

дъха на жена.

От дългото чакане

нозете

подпори станаха.

Захвърлих очите на пътя,

... пръв да те видя. 

Преметнах мисли

над дните,

мост да ти бъдат

към мене...

 

... От чакане сърцето 

е рана...


© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??