9 ago 2007, 23:28

Очи 

  Poesía
563 0 0
Късно е! Надеждата е няма,
от закона засрамена, в сълзи обляна.
Правилото без милост ощетява,
клетви в любов разколебава.

Истината пременена за мен,
омраза носи ти определена.
Зла уста пред теб предсказа
участ бедна в моята съдба.

Отредено беше в гнусна тишина
теб да търся аз. А ти в мен вина.
Страхът във вените ти да се влее,
умът суетата в култ да проумее.

Във времена проклети,
словата ми без сила са отнети.
Очите ми никъде неприети,
а над сърцето ми зло и омраза в пируети.

© Елин Пелин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??