10 feb 2009, 20:55

Очи 

  Poesía
721 0 1

Очи големи колкото маслини,

поглеждаш във тях и виждаш огледало,

душата ти изплува и животът ти започва отначало.

За раждането, радостта, доброто,

надеждата крепила те до днес

и мъката закотвена там, някъде дълбоко,

забравяш, че я има в теб.

Очи големи колкото маслини,

проблясват пламъчета и искри, и знай,

че душата ти е огледало

и всеки вижда своите лоши и добри страни.

© ИВАНКА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??