8 jun 2007, 11:20

Очите ти 

  Poesía
552 0 6
В едни очи оглежда се земята:
кафяви, топли и добри.
Едни очи, с цвета на тъмнината,
поглъщат ме, блестящо зли.
Едно сърце горещо се разтваря,
поглъща моя свят разбит
и сякаш там откривам рая,
и всеки миг донася вопъл тих.

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??