19 ene 2006, 20:31

Огледалце,огледалце 

  Poesía
894 0 3

Огледалце, огледалце от стената, можеш ли цялата да ме отразиш?
Това ли е мястото, на което принадлежа?
Затворена зад тухлени стени.
Можеш ли да ми кажеш къде сгреших?
Огледалце ,огледалце от стената, можеш ли цялата да ме отразиш?
Какво виждаш, когато стоя пред теб?
Можеш ли да видиш фантазиите ми?
Можеш ли да видиш това, което съм и всичко онова,
което искам да бъда?! 

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??