12 abr 2009, 20:50

Огледало на желанията 

  Poesía » De amor
1001 0 2

Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да си пожелаеш морски бриз,
и ще обходя лицето ти с дъха си...
Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Достатъчно е да прошепнеш, че си жаден,
и ще ти предложа плодов сок от устните си...

Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да си пожелаеш музика,
ще ти я дам със струните в гласа си...
Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да си пожелаеш нов дом,
ще ти дам ключа от себе си, душата си...

Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да си пожелаеш сатенена възглавница,
просто зарови лицето си в косите ми...
Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да си пожелаеш богатство,
ще ти подаря изумрудения блясък на очите ми...

Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да си пожелаеш обич,
ще си най-обичаният, ще те къпя в любовта си...
Огледай се в мен, за теб мога да съм
огледало на желанията.
Стига само да поискаш да се видиш,
ще се видиш, скъпи, ще познаеш половинката си...

Огледай се в мен, аз съм огледало на желанията...

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??