27 ene 2005, 11:39

Огнено 

  Poesía
924 0 3
Правя се на безразлична,
а душата ми вулкан,
в миг гореща лава
ще разплиска
от бълбукащ океан.
Правя се на безразлична,
а косите, огнени искри,
с вятъра танцуват,
вятър огнено хоро изви.
Правя се на безразлична,
дланите ми нажежени,
ледени стени ще разстопят
и светкавици очите,
морска шир ще набраздят.
Правя се на безразлична,
тялото ми клада,
като огнен змей свисти,
ще погълне без пощада,
жертвеното агне,
всички вещици ще изгори.
Правя се на безразлична,
а нозете ми подпалени
стърнища...

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??