17 ene 2010, 6:14

Огън и мечта! 

  Poesía » De amor
624 0 2

 

Огън и мечта!

 

Кехлибарена луна.
Греховни викове.
Безпътна страст
и безброй страхове.
Предопределено е,
в нежна страст да се изгарям.
Да търся нежност
в дълбините на твоите очи!
Безброй звезди
огряват пътя
за всяка крачка
в любовната закачка.
Трепета в сърцето
от любовното ти биле
е туй което
ме отвежда в небитието.
Пурпурни лъчи
и тез влюбени очи,
като с котва ме привързват
и никога не ми омръзват.
Сияеща жена!
Огън и мечта!
Кехлибарена луна,
пак ще съгреша!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??