17 may 2008, 21:48

Огън на самодивските поля 

  Poesía » Otra
894 0 3

Изтъкан си от циничност

(и няма в тебе романтизъм),

но ми напомняш за мене самата,

за летни нощи далече в гората,

за огън и много мистичност.

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??