2 nov 2008, 14:51

Онази нощ... (продължение) 

  Poesía
748 0 3

Онази нощ... (продължение)

 

Онази нощ сънувах, че те имам.

В косите си заплитах любовта ти

и виждах във очите ти душата си.

Жадувах теб. Проклинах самотата!


Онази нощ сънувах, че съм твоя.

Поиска ме. Видя във мен съдбата.

Онази нощ в съня дочух "обичам те".

Онази нощ за мене ще е свята!

MariAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??