30 nov 2009, 1:21

Онлайн среща 

  Poesía » Otra
564 0 1

 

Пръстите страстно шарят навсякъде,

починат си миг и продължат...

Палава усмивка на лице се скатава

и с цигарата си димя ли, димя!

 

Очи  гледката устремени улавят.

Наляво–надясно, все се въртят.

Премигват, без да се затварят

и се губя  в лоното на мисълта.

 

Така се завъртат дните и нощите,

претъркулени във виртуалния свят.

Ето така - две души непокварени,

приятелска среща,  раздумка във чат!

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??