Онзи ден прекрасен
Спомняш ли си онзи ден прекрасен,
в който гледах те с очи,
във който пожелах
да бъдем заедно и занапред дори.
Нека бъда с теб и самотата
в нас да Не – вали.
Бъди себе си до край обичай – Ти!
© Виктория Василева Todos los derechos reservados