7 dic 2015, 23:34

Опит за римуван ритмичен ямб в рамка на „танка“ 

  Poesía » Otra
309 0 0

на северния

плаж на Кѝтен няма го -

отнèт е кèят -

 

и крайбрежните скалѝ
в съчувствие немèят

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??