20 ago 2011, 15:05

Оплакване 

  Poesía » De amor
350 0 1

ОПЛАКВАНЕ+


Вещица ли черна,
или дявол бе,
гдето ме  прегърна,
жив да ме дере

Какво ли обърках?
Имам ли  вина?
Та от всяка радост
аз съм настрана.

Черна ли магия
някой ми стъкми,
та горчилки пия…
Свят ми се зави!

Другите се смеят...
Светът е щастлив!
Аз без време крея...
Светът ми все е крив!

Нека всички пеят!
Да се веселят!
Аз сълзи ще лея,
нощем щом заспят…

Аз съм без любима!
А не съм  дете.
Хубавици има
Аз пък любов - не!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Звучи като текст от опера или оперета Харесах!
Propuestas
: ??:??