От няколко години мечтаех
ти, да подариш ми орхидея.
Красива с вдигнала гордо глава,
доказваща, че е прекрасна фея.
Получих с благодарност това
любимо, мечтано цвете.
Зарадвах се, но с тъга
не бе поднесено от теб.
Сега то моята стая краси.
Кара ме да съм доволна,
с обич ми бе подарено
от човек, видял доброто в мен.
Обичта отлитнала с мечтите,
надеждата и вярата до мен,
ще виждам хубави неща
с моята тръпнеща душа.
© Елена Todos los derechos reservados