28 feb 2009, 9:08

Ориент 

  Poesía
576 0 0

Ориент

 

Нежен отблясък

от тъмен цвят.

И ситен пясък

в изтънчен свят.

 

Пъстри багри

в безкрайни гами.

И ритми бавни

в молитви златни.

 

Екзотика плавна

в непознати реки.

Естетика славна

в безслънчеви земи.

 

Полумесец сребърен

в теб блести.

Бленуван еуфорен тътен.

О, Ориент си ти!

© Ангел Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??