25 ene 2006, 23:11

Орис 

  Poesía
690 0 0

Върти се КАМШИКЪТ над нас,
свисти над главите ни болни.
Раздира и ярост,и страст
и кърши мечтите ни волни,
които ни дърпат напред.

Жестока е нашата орис...
градим,ала този КАМШИК
руши всяка малка основа.
И пак с уморени очи
поставяме нова.

© Инчето Линчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??