8 jul 2007, 22:55

Орисия 

  Poesía
608 0 1
Отронени думи от устни горещи
Рисуват тъгата с догарящи свещи.
Изтръпват в молитва сплетени длани -
Сподавени вопли от старите рани.
Изваяни в статуи живи тела
Яростно търсят днес жива вода.

© Саша Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??