18 abr 2009, 12:39

Още 

  Poesía
433 0 5

 

                  ОЩЕ

 

Още на живота гоня вятъра.

Още целувам горещата плът.

Още участвам във театъра,

че бягам  в живота от смърт.

 

Още стигам до извори чисти.

Още не сгъвам пред път колена.

Още живее в мене артистът.

Още с главата разбивам стени...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??