Всеки огън гасне,
всеки човек умира,
всяка книга свършва,
всеки влак спира.
Нашата книга
дали продължава?
Имам любов,
още да давам.
Не ме оставяй,
сам да угасна,
дай ми целувка,
моя прекрасна!
© Teri eri Todos los derechos reservados