8 mar 2022, 11:15

Осми март 

  Poesía » De amor
272 1 0

Честит празник, мила!

Ти си сърце, светлина!

Нежността е победила,

ти чудесна си, жена!

 

Бъди жива, здрава,

магията твоя ме озари,

нивга няма да забравя

лъчите, що в душа сътвори!

 

Две очи за теб мечтаят,

за твоята ласка, момиче,

по-прекрасна си от раят,

в тоя студ си ти кокиче!

 

В студ, в мъка, в неволя

ти ми даваш топлина,

да съм твой е моята роля,

едничка си в живота, жена!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??