18 ago 2006, 15:21

ОСТАВАНЕ 

  Poesía
577 0 2

                     ОСТАВАНЕ

 

В мидата

на времето съм.

 

Привечер

мидата на времето

се храни,

а аз я гъделичкам,

за да повърне

другите песъчинки.

 

Така се става

бисер.


 

© Красимир Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??