15 mar 2017, 15:51  

От утре 

  Poesía
345 0 0

От утре ще сънувам без да спя
и теб ще те бленувам с парченца от душа 
от утре ще намеря своите крила
със сетни сили ги разпервам 
и отлитам далеч от любовта...
От утре ще се смея на своите сълзи,
от утре ще обичам себе си дори
ще преживея многото тъга ..
като Феникс се прераждам
и горя, руша.
От утре ще съм пепел, поел с вятъра в нощта,
ще бъда мисъл черна, някакъв си трепет,
след който се събуждам все по-празна.
От утре ще съм кръв, пролята на инат,

несбъдване и мъст ...черен кръговрат.
От утре ще съм в плен на мрака ти отровен...


А днес съм просто спомен от една мечта...
А днес съм хиляди сълзи, една луна...
в разкош от светещи звезди на любовта.


Я.К

 

© Yana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??