12 jun 2011, 11:24

Отдаденост 

  Poesía » De amor
1217 0 7

Като две листа отронени
от вятъра се носим -
към далечни простори...

Към два разделени свята...
Към два различни бряга...

© Джейлян Билалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??