..гумени кебапчета сънувах..
..в консервена кутия плувах..
..дъвчех някакъв чорап..
..пеликан кълвеше ме щастливо..
..усмихната змия видях..
..някакво зомби ме целуна..
..и покани ме във тях..
..със Бетовен пихме бира..
..Моцарт на цигулка ни сервираше..
..гола костенурка аз съзрях..
..носорог препускаше във хола..
..видях земята – беше плоска..
..със тапети се завивах..
..някак топличко ми стана..
© Христо Манчев Todos los derechos reservados