27 dic 2008, 10:13

Откажи се от мен 

  Poesía
822 0 4
 

ОТКАЖИ СЕ ОТ МЕН

М/Т -  Тодор Трайчев / за "Трамвай №5"

 

 

Откажи се от мен. Откажи се!

Намери по-красива жена.

Пий от нейния чар, разхлади се

и косите й милвай с ръка...

 

 

Откажи се от мен, ако можеш,

обърни се и тръгвай сега

чиста риза във сака да сложиш,

светла  връзка и малко цветя.

 

 

Откажи се и край... Разведи се!

Направи се на умен и строг.

Удуши любовта. Докажи се...

Напиши й горчив некролог.

 

 

Откажи се от мен. Откажи се!

Обърни се и тръгвай сега.

Ще те чакам спокойна в очите

на щастливата друга жена...

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??