12 jun 2010, 10:40

Отказвам се 

  Poesía » De amor
603 0 1

Отказвам се

 

Отказвам се да те обичам,

като вятър към нищото

да тичам,

да се надявам

някъде да спреш,

повярвал в себе си,

в мен,

в обич, във копнеж!

Отказвам се от вечното ти лутане

и завръщане - след измамна страст,

разпилян - сред образи изгубени

и сърца, леденеещи от мраз.

Отказвам се да бъда пристан

на твоето завръщане,

след пътуване в мъгла

и бряг не искам да ти бъда,

след поражения да стъпяш.

Уморих се - от беда в беда!

Отказвам се - не мога да обичам,

безлунна нощ и огън без дърва,

уморих се съчки да събирам,

до теб да бъда в свят от самота!

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??