12 ene 2011, 16:25

Откровения 

  Poesía
654 1 6

ОТКРОВЕНИЯ

 

 

 

Всъщност това е като терапия…

Всъщност тук разбираш колко си сам…

Съществуваш единствено ти. И душата ти.

В този свят излишно голям.

 

Разбираш колко смешна е суетата ти…

Не се нуждае истината от коментар…

Живее и диша, дори без ласкатели!

За да пали пожар след пожар...

 

 

Сам се раждаш. И сам си умираш.

Далече от всички безлични тълпи…

Животът е дълго и трудно себе намиране…

Крие смисъл, дори да боли…

 

 

Всъщност тук разбираш колко си малък,

но и колко голям…

 

Границите на своята вяра,

на надеждата… и любовта…

 

 

 

 

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??