22 mar 2007, 15:45

Отмъщение 

  Poesía
460 1 0
Нощем, когато нямаш нищо...
Ела при мен аз ще имам всичко...
Когато търсиш любовта...
Ела аз ще съм сама...

Ще молиш ти... да дойда...
Ще съжалиш, че си ме прогонил...
Сърцето ти ще бие лудо...
За мен ти ще се бориш...

Ще те боли, както мене ме болеше...
Ще те... боли... обещавам ти тъга...
Ще прегръщаш нея вместо мен...
А аз ще бъда с поглед примирен...

Душата няма да има мира...
Сърцето още по-лудо ще забие...
Спомена назад ще връщам...
Ще забавя каданса, където сърцето ми се разкъсва...

Ще копирам всичките страдания...
Ще ги подаря на теб...
Ще бъдеш във влака пътник, пътник, ама без билет...

Ще си платиш със лихвите за любовта...
Любовта, която ме направи непокорна...
Ще изпитваш ти страстта...
Ще видиш колко ме направи злобна...

Направи грешка... изгони ме!
Правилния избор беше... да ме задържиш!...
Сърцето ти плени ми...
И скъпо ще ми го платиш!...

© Ивайла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??