30 jun 2005, 10:46

Отново понеделник 

  Poesía
890 0 2
Понеделник пак, но няма как- това е.
Като човек от този век се кая
и спи ми се, мълчи ми се, но няма
да си стоя във самота замаян.
Далече съм. Обречен съм. Виновен. 
И всеки звън, що е отвън, отровен
стига до мен осакатен - заблуда:
изопачен, неистинен го чувам.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??