23 abr 2009, 23:50

Отново с теб 

  Poesía » De amor
827 0 0

Покажи ми това което искам

Горещи мисли и
погледи влажни

ти пращам

Безсънни нощи
изтощителни дни

В главата определено си
ТИ

Мистерии видения
тъмни гори

Нищо не може
от теб
да ме раздели

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??