8 ago 2007, 23:07

Отново ще потъна  

  Poesía
523 0 3
Отново ще потъна в океана от Любов.
 Но знам - ще се удавя,
 защото в таз борба отново съм сама.
 А ти и думичка не казваш.
 Ах, ако знаеш колко ме измъчваш!
Толкова те искам,
по-силно е от гордостта.
И как името ти да не изричам?
 Как, кажи ми, да не те зова?
Отново ще потъна в океана от Любов.
Но знам - ще се удавя,
 защото в таз борба отново съм сама.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??