17 feb 2015, 21:34

Отучих ли се? 

  Poesía » De amor
429 0 4

Отучих очите си, да те следят... 

Отучих ръцете си, твоите ръце да търсят... 

Отучих се да се вслушвам в тълпата, за да чуя гласа ти... 

Отучих устните си, да искат да се слеят с твоите устни... 

Отучих себе си, да те търся... 

Не отучих само сърцето си... да те обича...

© Иван Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??