29 ene 2021, 16:01

Отвори очи 

  Poesía » De amor
279 0 0

Отвори очи и погледни нагоре, мило.
Там съм сред звездите някъде и аз.
Там съм и твоята звездичка търся аз.
Също съм и в твоето сърце, помнѝ.
Точно както моето завладяла си го ти.
Погледни отново, мило.
Чувстваш ли се ти спокойна, когато си до мен?
Вече няма да се чувстваш слаба, 
защото ще си с мен.
Всичко могат от този свят да ми отнемат, 
но не и моето сърце.
Защото само ти, любима моя, 
имаш право и него ти от мене го отне.
Отне ми го с любов, а не със груба сила.
Точно затова ще те обича вечно, мила.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??