Трябва да разрушим паметника на турските терористи.
Хайде, събудете се най-сетне, българи националисти!
Как може на убийци на майки и деца паметник да издигат?!
Нашите политици не могат нивото на Айнщайн да достигат.
Събуди се от сън, народе заспал!
Уж си жив, а се държиш като умрял!
Разрушете тоя паметник чешма!
Разрушете на злото тая стена!
© Георги Todos los derechos reservados