15 dic 2008, 7:37

Парад 

  Poesía » Otra
853 0 2
Хвани ме за ръка,
отведи ме моя малка мечта.
Далеч, далеч в сините дълбини,
сред вълшебните морски долини.
Бели мъниста блестят в очите ми,
бисери разкрасяват косите ми.
Калмарите весело запяват,
в синхрон и рибите танцуват.
Но будилникът ми звънна в този час
и събудих се с грейнала усмивка.
Искам да танцувам и да пея пак,
завинаги да продължи тоз парад! :)



© Веселка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??