16 mar 2016, 23:33

Парадокс 

  Poesía » De amor
1066 1 3

Топло е, настръхвам,
движа се, изтръпвам.
Парадокс. Абсурд. Страст.
Ти, аз, нас.

 

Звъня, а връзка няма.
Изгони ме и сме двамa.
Лъжа. Любов. Измама.
Нужно е решение, промяна.

 

Сън, живея в него,
а живота помня бегло.
Грешка. Илюзия. Мечта.
Утре, онзи ден или сега? 

© Тинна Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??