16 feb 2009, 1:08

Парализа 

  Poesía
401 0 6

                      ПАРАЛИЗА

 

 

Отдавна децата отлетяха с птиците.

Пред храма старци събират трохи.

В очите им светят празни зеници.

Самотно заспиват под чужди стрехи.

 

 

Молитвено очакват младите.

Потънали на годините в залеза.

Звънят погребално камбаните.

 

… Животът заспива в парализа...

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??