21 abr 2010, 19:55

Парализа 

  Poesía » Civil
425 0 2

                      ПАРАЛИЗА

 

Отдавна децата отлетяха с птиците,

пред храма старци събират трохи.

В очите им светят празни зеници,

заспиват вечер под самотни стрехи.

 

Молитвено очакват младите,

завихрени в годините на залеза.

Звънят погребално камбаните,

заспива  животът в парализа...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??