Парче от мен
Оставих се в съня
и още скитам там със
Ед Шийрън
по глухи улици,
едно голямо парче
от мен
звучи сега в две измерения.
Оставих се в съня
да разхвърлям душата си
на пластове
като онези гимнастички,
феите,
но част от мен се
завъртя на кълбо
и се оказа тук.
© Йоана Todos los derechos reservados