Пеперуда кацна на мойта ръка,
поогледа се в очите ми
и съзря там страха.
Започна да пърха нежно с крила
и отнесе душата ми
парче по парче.
Не, недей спри се,
моя малка мечта,
искам с теб да политна,
искам и аз да летя!
© Todos los derechos reservados