Когато си тръгнеш, за нея времето спира
и когато си тръгнеш, сърцето ù заспива,
тъга цялото ù същество облива
и самонадеяното момиче в черупка отново се прибира.
За да се роди от какавидата пеперуда красива,
върни се и разпали душата ù свенлива.
Погледни я, попий с уста сълзата ù горчива
и я накарай да повярва отново в любовта и да е щастлива!
Тя те чака едновременно спокойна и нетърпелива
с желание да посвети единствено на теб усмивката красива.
Усмивката, която ще кара дъха ти да спира
и сърцето ти с любов неспирно да залива.
НЕ, не се отдалечавай, тя отново се прибира.
До нея застани и чакай, не ù позволявай отново да заспива!
Прегърни я, спри студа, който я залива.
И тогава крилата ще разпери и ще видиш пеперудата красива!
© Сара Сайдъл Todos los derechos reservados