23 ene 2008, 9:55

Пеперуди без криле 

  Poesía » De amor
801 1 1

 ПЕПЕРУДИ БЕЗ КРИЛЕ

 

 

 

 

Пеперуди без криле,

души, разкъсани на две.

Пеперуди без криле, отлитат

дни и часове. Пеперуди без криле,

дали лекува времето поне?!

© Гергана Гетова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??