Скрила пет пеперуди в гласа си -
пет тайни щастие... при мен ела,
сезоните и твоята любов
усещам ги с петте си сетива
и за теб съм винаги готов,
ела - сърцето ми в стих ще се пръсне...!
Знай, че имам много да се моля...
и сърцето ми ще се повтори,
докато е нежната ти воля,
докато Бог със Дявола се бори -
докато свърши вечността аз твой съм...!
Ако и пеперудите в стомаха ти
някой ден превърнат се във малки хора,
изгубили свойте любовни остатъци -
сърцето ти за тях аз мигом ще отворя
със думите изписани наместо залъци…
за теб, в които цял един живот съм сложил...!
Незнайно сложно е и някак толкоз просто
как не мога още със това да спра -
сякаш през затворена врата аз каня госта,
а още дишам с пеперудите в гласа ти...!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados