19 abr 2012, 23:05

Песен 

  Poesía » Otra
576 0 2

Мили думи от тебе чувам,

с лесни рими правиш текст,

с тези рими догатни ми

какво ще искаш занапред.

 

Музика със текст лиричен,

песничка ще правиш май

с тези сладки рими,

ти кажи ми или бай.

 

Дано и музата ми дойде

да напиша рок парче,

ако ли не пък, здраве,

дай да се наспим добре.

 

Утре слънцето като изгрее,

ще се раздаваме докрай,

пък после всеки да му мисли

за този тежък край.

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??