10 ago 2019, 22:44

Песен за Яворов 

  Poesía » Civil
448 0 0

Харамия смел и талантлив

усети страдание от клеветата,

че светът жесток е и несправедлив,

че обвиниха го, че убил си е жената.

 

Клюки, лъжи и обиди

младия поет убиха.

Дали читателят ще види,

че нещата много се не промениха*!?

_________________________________________

*Имат се предвид клеветите, злобата и завистта към тези, които превъзхождат мнозина други с морала, ума, красотата и/или известността си.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??