3 may 2011, 19:57

Песента на рибите 

  Poesía » De amor
915 0 4

 

Има свят изящен, светъл,

пълен с тайнства, с чудеса,

дълбок, загадъчен, омаен,

свят на мълчание и тишина.

 

В него лудостта е всеобща,

любов кипи в кристалите навред,

водата носи в себе си  заряд

на безброй щастливи същества.

 

В тишината с мълчание звучи

песен, по-безкрайна от Вселена,

рибите, прехласнати от любов,

пеят песни божествени и звънки.

 

Любовта на рибите е магия,

тя струи от сините води,

в тишината на свят прекрасен

от мълчание се ражда песен.

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??