21 nov 2006, 9:20

ПИГМЕНТАЦИЯ 

  Poesía
1071 0 2
Когато мисля с иновация,
през този скучен, скапан ден
променям свойта пигментация
в цвят розово-червен.

Във времето на демокрация
стандартен е и моят ден,
стандартна е и мойта пигментация -
с цвят сивкаво-зелен.

Следейки свойта овулация,
поне до своя ден рожден,
разглеждам тази пигментация,
като гаранция за мен.

И в тази кратка презентация
за теб, за теб, за теб
прегледах свойта пигментация
в душата си без ред.

Направих тази реставрация
за мен, за мен, за мен
обичам свойта пигментация -
обичай своя ден!

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??