Писмо
Писмо ти пиша, седнала във здрача
и утре ще го дам на раздавача.
Пиша го с мастило и сълзи -
ти тръгна и мечтите ми разби.
Нима забрави нашата любов голяма
и бурната ни страст неизживяна?
Защо така внезапно ти си тръгна?
Защо сърцето от гърдите ми изтръгна?
За първи път се влюбих всеотдайно!
За първи път почувствах любовта!
Но щастието се оказа краткотрайно -
замина и отне ми радостта!
Писмо ти пиша, седнала във здрача.
Пиша го с мастило и сълзи…
При другите не го захвърляй,
моля те - поне го прочети!
© АнеблА Todos los derechos reservados